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venerdì 31 gennaio 2014

LIBERIAMO UNA RICETTA: DEVONSHIRE HONEY CAKE

This one goes to my friends abroad!!
Thanks to Erica, who gave me an amazing cookbook as a gift ;)
Well this is a delicious cake, you will need very few ingredients ... Let's start!!!

Ingredients

225 g. Unsalted butter, cut into pieces
250 g. Honey, plus some extra to glaze
100 g. Brown sugar (or dark muscovado)
3 beaten eggs
300 g. Self-raising flour

Preheat the oven to 180 C, then butter a cake tin.

Drop the butter into a pan with sugar and honey. Melt slowly on a low heat, then when liquid, boil for one minute. Leave to cool. Sift the flour, pour in the eggs and honey mixture. Beat until you have a smooth batter. Pour into the tin and bake for approx 1 hour.
Warm some honey in a pan, brush over the top of the cake to glaze, and leave to cool.
ENJOY!!!!!

"Honey" Mariah Carey



P.S. e ora torniamo alla nostra lingua madre!! Questa super torta riesce ancora meglio se utilizzate miele di alta qualità. io per esempio ho utilizzato quello di montagna acquistato durante il soggiorno presso un bellissimo agritur nel primierotto di cui qualche volta vi parlerò (se volete curiosare... cliccate qui)
Ormai non ne ho quasi più, ma quando apro il vasetto mi piace annusare il contenuto che sa di fiori di montagna.. una meraviglia...per il palato e per l'anima


"Le storie sono per chi le ascolta, le ricette per chi le mangia.Questa ricetta la regalo a chi legge. Non è di mia proprietà, è solo parte della mia quotidianità: per questo la lascio liberamente andare per il web"

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